Over ons

P.C.M. Duivenvoorden B.V. is van oorsprong een veehouderij die gevestigd was op het huidige adres. Rond 1956 is P.N. Duivenvoorden zich, op kleine schaal, ook bezig gaan houden met het uitvoeren van agrarisch loonwerk.

P.N. Duivenvoorden was eerst een eenmanszaak en werd door de jaren heen het familiebedrijf P.N. Duivenvoorden & Zonen. In 1985 is het bedrijf P.N. Duivenvoorden & Zonen opgedeeld in H.J. Duivenvoorden en P.C.M. Duivenvoorden. In de loop der jaren is P.C.M. Duivenvoorden verder gaan groeien en zijn er graafmachines aangeschaft. Hierdoor is P.C.M. Duivenvoorden zich meer gaan richten op het grondverzet.

Sinds januari 2009 heeft het bedrijf opnieuw een stap gezet. Tobias Salman en Leon Duivenvoorden hebben in goed overleg besloten om beide een gedeelte van het bedrijf over te nemen. Tobias Salman heeft het agrarische gedeelte overgenomen en Leon Duivenvoorden is verder gegaan in vennootschap met zijn ouders Peter en Carla Duivenvoorden. Om op deze manier langzaam maar zeker de grondverzet tak over te nemen.

Leon Duivenvoorden heeft altijd de ambitie gehad om het bedrijf van zijn ouders over te nemen. In januari 2016 heeft Leon Duivenvoorden het bedrijf van zijn ouders overgenomen als eenmanszaak. De missie van Leon Duivenvoorden is om het bedrijf te laten groeien. In januari 2017 is het bedrijf daarom verder gegaan als Besloten Vennootschap.

Momenteel hebben wij een team van 20 vaste medewerkers. Waar nodig worden wij bijgestaan door freelancers. Mede hierdoor zijn we zeer flexibel en breed inzetbaar.