Geschiedenis

Het bedrijf is van oorsprong een veehouderij die gevestigd was op het huidige adres. Rond 1956 is P.N. Duivenvoorden zich ook op kleine schaal gaan bezig houden met het uitvoeren van agrarisch loonwerk.

P.N. Duivenvoorden was eerst een eenmanszaak en werd door de jaren heen het familie bedrijf. P.N. Duivenvoorden & Zonen. In 1985 is het bedrijf P.N. Duivenvoorden & Zonen opgedeeld in H.J. Duivenvoorden en P.C.M. Duivenvoorden. H.J. Duivenvoorden is verder gegaan als eenmanszaak. PCM. Duivenvoorden is verder gaan groeien. Momenteel is het team vaste medewerkers van ons bedrijf 14 man sterk! Waar nodig worden wij geholpen door freelancers. Mede hierdoor zijn we zeer flexibel en breed inzetbaar.

Sinds Januari 2009 heeft het bedrijf opnieuw een stap gezet. Tobias Salman en Leon Duivenvoorden hebben in goed overleg besloten beide een gedeelte van het bedrijf over te nemen. Tobias Salman het agrarische gedeelte en Leon Duivenvoorden gaat verder in vennootschap met zijn ouders Peter en Carla Duivenvoorden. Om op die manier langzaam maar zeker de grondverzet tak over te nemen.

Anno: Jan 2014 heeft Tobias Salman de volgende stap gezet en zijn bedrijf naar een nieuwe locatie verhuisd.